Gå til hovedindhold

Ny kunderådgiver i Spar Nord Helsingør

Spar Nord Helsingør udvider teamet med tilføjelsen af Robert Mench Mésange (33), der fremover skal bidrage til kompetent rådgivning af bankens privatkunder i lokalområdet.

5260 Helsingør · Nyhedsrummet · Navnehistorie

Spar Nord Helsingør byder velkommen til Robert Mench Mésange, der tiltræder stillingen som ny kunderådgiver til privat. Han skal fremover medvirke til at fastholde og styrke bankens kunderelationer samt yde alsidig rådgivning til kunder i og omkring Helsingør.

Robert har en bachelor i Business Administration and Economics fra CBS og over 7 års erfaring inden for den finansielle verden med sig i bagagen. Han har tidligere beskæftiget sig som Premium-bankrådgiver i Nordea, hvor han har hjulpet kunder med at tilrettelægge samt planlægge deres økonomiske muligheder på kort og lang sigt. Udover stærke faglige kompetencer har Robert også et bredt netværk af kunder i lokalområdet, da han tidligere har arbejdet i samme kommune.

Privat bor Robert i Helsingør med sin kone og to børn – Leonora på 6 år og Isolde på 3 år. Ligeledes har familien for nylig budt velkommen til deres nye hund, Lelou, på 16 uger. I fritiden holder Robert af at gå på jagt, spille skak og dyrke motion i form af løb.

Robert er tiltrådt stillingen som privatrådgiver i Spar Nord Helsingør den 1. oktober 2022. Han er således klar til at tage godt imod flere privatkunder i lokalområdet. Du kan kontakte ham på mail rmm@sparnord.dk eller tlf. 49250498.

Publiceret d.
27. oktober 2022